Marad a gázártámogatás

2011. április 29. 19:57

Augusztus 31-ig meghosszabbította a kormány a szociális alapú gáz- és távhő-támogatási rendszert.

2011. április 29. 19:57

A kormányszóvivő közlése szerint meghosszabbította a kormány augusztus 31-ig a szociális alapú gáz- és távhő-támogatási rendszert, tekintettel a leginkább rászoruló lakosság anyagi helyzetére. Nagy Anna tájékoztatása szerint a meghosszabbított támogatáshoz külön kérelmet nem kell benyújtani, ha a rászorultság változatlan. Új igények benyújtására azonban nincs lehetőség.

A szóvivő emlékeztetett: a szociális alapú gáz- és távhő-támogatási rendszert, amely szombaton járt volna le, szeptember 1-jétől egy kibővülő lakásfenntartási támogatási rendszer váltja majd fel.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2011. április 30. 01:34
anyatok atbaszos picsajat azt. szerencsetlen szuleim beadtak. elkezdtek az en egyetemi osztondijam utan vizsgalodni (wtf)... aminek aztan kurva sok koze van az otthoni haztartashoz... inkabb hogy ok segitnek engem mint hogy meg enadnek haza penzet... szoval anyjukba elmennek hogy diakosztodijat barhova is beszamitnak. Ez fassag. Ezert voltak kepesek Cre visszaminositeni szuleim Abol. Hat kivanom hogy gyogyszerre koltsek minden filleret! Rohadekok!
miertnememlekszem
2011. április 30. 00:27
ez hogy illik bele a konvergenciaprogramba (supply side economics, nem?)??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!