Emberi csontokra bukkantak egy tóban, nyomoz a rendőrség

2024. május 06. 12:35

Lakossági bejelentés alapján szálltak ki a helyszínre.

2024. május 06. 12:35

Nyitókép illusztráció. Fotó: Getty Image

Emberi csontokat találtak Ajkán, a Csónakázó tóban – tudta meg a veol.hu. A lap értesüléseit Bartók Judit vármegyei rendőrségi szóvivő is megerősítette.

A szóvivő ismertette, lakossági bejelentés érkezett hozzájuk arról, hogy 

emberi koponyát és egyéb csontokat találtak a tóban. 

A rendőrség szakértők bevonásával, általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja a történteket – írta a vármegyei portál.

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­­I­­g­­a­z­­i n­i­­m­f­o­m­á­n­i­á­­k­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
augustus2-0
2024. május 06. 13:19
Mi ebben a különleges? Mesélték, hogy jó pár éve az egyik legismertebb Pest megyei vállakozó/maffiózó megüzente egy fiatal kölyöknek, aki szerinte rossz fát tett a tűzre, hogy vagy fizet egy héten belül egymillió forintot, vagy eldöntheti, térdig, derékig, vagy nyakig legyen bebetonozva. Én naiv rákérdeztem, mi baj van a térdiggel? Letöri a lábáról a betont, és kész. Kiröhögtek, mondván, hogy a beton csak a kolonc, hogy lesüllyedjen a bányatóban. Szóval ez valószínűleg bevett gyakorlat. Érthető is, gondoljunk bele, mennyi eltüntetendő hulla van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!