Nem Puccini, hanem Walkür!

2023. június 27. 22:29

Aki csatlakozott az „Igazságmenethez” és nem hagyta még el az országot, könnyen „kieshet az ablakból”.

2023. június 27. 22:29
null
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Mozgástér blog

„Prigozsin nem áruló, így ha meg is környékezték Nyugatról, nem állt át, hanem kettős játékot játszott, aminek az is célja lehetett, hogy az ukránokat kiugrassza a bokorból, kikényszerítve a maradék kilenc dandárral a »valódi« ellentámadást, hogy annak kudarca után az oroszok megindulhassanak. A zendülés pedig leginkább az orosz hadsereg, közigazgatás és rendvédelem stressztesztje, amely során kiderül, hogy ki hol áll. Aki csatlakozott az »Igazságmenethez« és nem hagyta még el az országot, könnyen »kieshet az ablakból«.

Az is érdekes, hogy Prigozsint miért pont Belaruszba »száműzték«? Az utóbbi időben Kijev a fehérorosz határnál állomásozó tartalékegységeket csoportosított át a frontra, amiből legalább három dologra lehet következtetni: nem várnak északról támadást, vagy az ukránokat nemsokára nyugati országok »békefenntartói« váltják fel, esetleg fehérorosz »önkéntes« egységeket telepítenek oda. Utóbbi valószínűségét növeli, hogy a globalista hatalmi központok nem adták fel egy minszki rezsimváltás gondolatát, így szükség lesz a Belgorod megyében az ottani orosz »önkéntesek« kiszorításánál tapasztaltot gyűjtött Wágner-zsoldosokra. Mellékhatásként Kijevnek az ukrán főváros védelmére arra a frontszakaszra kell az ellentámadásból csapatokat kivonnia, amit pont a közelmúltban tehermentesített.

A hétvégén a Nyugat is stresszteszt alá került. Miközben a globalista mainstream Putyin bukását vizionálta, addig a közvélemény a háború gyors befejezésében reménykedett. Mivel Oroszországban a jelek szerint nem lesz változás, a súlypont ismét a csatatérre helyeződik át.”

***

Nyitókép: Putyin és Prigozsin, Alekszej Druzsinyin / SPUTNIK / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2023. június 28. 14:18
a Profeta szoljon beloled
Volo
2023. június 28. 07:45
Akkor ha jól értem a libsi idióták lelkes éljenzése mellett, a Wagner csoport nevű formáció, átköltözött, Fehéroroszországba, Kijev Szomszédságába? Miért jó ez a nyugati világnak, ha seperc alatt elérik onnan az ukrán fővárost, vagy egy támadással újabb frontot nyitnak így az ukránoknak kétfelá kell osztani az erejüket?
pipa89
2023. június 28. 06:55
Langley ahová beszűrődik, ott zavar üti fel a fejét. Márpedig ők mindenütt ott vannak, ahol a globalokufároknak érdeke van.
herden100
2023. június 28. 01:27
Igen, igen. A főparancsnok, a helyén van. És gyakorlatozik: https://m.youtube.com/watch?v=frxGI1FmQGs&t=7s&pp=ygUScHV0aW4gbnVjbGVhciB0ZXN0
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!