Ilyen egy felelőtlen városvezető!

2023. január 03. 15:02

Akik hajlandóak voltak tárgyalni, párthovatartozástól függetlenül jelentős támogatást kaptak a kormánytól.

2023. január 03. 15:02
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Óbuda DK-s polgármestere közleményben hisztizik amiatt, hogy a kerülete nem kapott rezsitámogatást a kormánytól. Majd ugyanebben a közleményben saját maga ismeri el, hogy nem ment el a személyes találkozóra, amit a kormány kezdeményezett nála az ügyben. Ezután nekiment azoknak az ellenzéki polgármestereknek, akik vele ellentétben hajlandóak voltak együttműködni a kormánnyal annak érdekében, hogy enyhítsenek az energiaválság jelentette terheken.

Mint fogalmazott: »meglepte, hogy vannak ellenzékiek, akik megcsókolják a kormány morzsákat dobáló kezét.« Most őszintén, mit lehet erre mondani? Ilyen egy felelőtlen városvezető! Akik hajlandóak voltak tárgyalni, párthovatartozástól függetlenül jelentős támogatást kaptak a kormánytól. És ez így is van rendjén!”

Nyitókép: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zorroro
2023. január 04. 10:09
"jelentős támogatás" Szeged energiaszámlái - a kormány tragikus energia-politikája, a jegybank végzetes árfolyam-politikája és drúzsbapeti botrányosan előnytelen gázszerződései miatt - 15 Mrd-dal megnőttek. Ebből a kormány a rekord ÁFA miatt 4 Mrd-ot zsebre vág. A kormány "extraprofitjából" kompenzációként Szegednek visszacsurgat 1,3 Mrd-ot. Lesz pénz atlétikai stadionra, vallásturizmusra, felcsúti fedett stadionra, kormánypropagandára, vodafone-ra az orbán családnak...
istvanpeter
2023. január 04. 09:47
Ez már az értelmi fogyatékosság legalsó szintjét is meghaladja!
CharlieM
2023. január 03. 20:26
"Danika, Danika... Látens ratyi, az anyja se szerette, ezért frusztrált, agresszív és még soha nem kapott szerelemből csókot. Dani az a srác, aki hóna alatt a vadiúj lasztijával állt a pálya szélén, de soha nem vették be a játékba, helyette leköpték, kiröhögték és elzavarták a francba. Dani egy fasz. Minden reggel belenéz a tükörbe, és rádöbben, hogy ő a Dani, és így fog elmenni az egész szar, felesleges élete. Nehéz eldönteni, mit csinálna az ember legszívesebben Danival. Rúgná-e, vagy venne neki egy fagyit. De vegyünk neki inkább fagyit. Ráér utána rúgni. De nagyot!” /Bayer Zsolt/
csulak
2023. január 03. 18:35
SOHA TOBBE BALOLDALT !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!