Brüsszel újra támad!

2018. április 30. 16:08

Soros-rontást, Brüsszel-mételyt és ENSZ-mérget is tartalmaz a LIBE jelentéstervezete.

2018. április 30. 16:08
Mátyás Győző
168 Óra

„Soros-rontást, Brüsszel-mételyt és ENSZ-mérget is tartalmaz a LIBE jelentéstervezete. Nemcsak minősített hazugságokat, aljas vádakat, ahogyan minden futsalosok legdiplomatábbika fogalmazott a tőle megszokott éleselméjűséggel. Az egész tervezet valójában förtelmesen gonosz vajákolás, hiszen tudjuk: Soros jó pénzen egy egész uniós fúriacsapatot tart fenn, akik – mint Reding asszony – hol sugárhajtású söprűn szállnak az ország fölé, hogy átkot szórjanak ránk, hol meg ilyen gonoszságból és ártó szándékból összeütött jelentést fabrikálnak, mint a Judith Sargentini. (Amúgy most, amikor az Unió történetének legkomolyabb szankciójával nézünk szembe, nem volna jó, ha olyan ember képviselne bennünket a nemzetközi színtéren, akinek komolyabb erénye is van annál, minthogy angolul is nyomni képes a papagáj-rapet? Csak reszelem a körmöm; nem várok választ a kérdésre.) (...)

Hogy mennyire súlyos ügyről van szó, azt jelzi, hogy a jelentéstevő fontosnak látta külön hangsúlyozni: »Az Európai Parlament az alapítása óta most először határozott úgy, hogy jelentés keretében vizsgálja meg az EUSZ 7. cikkének (1) bekezdése szerinti eljárás megindításának szükségességét.«

Persze nagy valószínűséggel mindez ismét csak látványos durrogás, ami ráadásul leginkább Orbánnak és köreinek kedvez. Mert lehet megint élesíteni a brüsszelezést, hogy az euró százmilliókkal bennünket letámadó Unió valójában a vesztünkre tör, mert migráncs paradicsomot akar csinálni Hunniából, de majd a legfőbb orákulum úgy megvéd bennünket, hogy Putyin adja a másikat. Az Unió illetékesei meg fejcsóválva értetlenkednek, és elkészítik majd az újabb, sokadik jelentést.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koppany17
2018. május 01. 14:01
Rohadék!
istvánkeve
2018. május 01. 12:21
Parttalan vita helyett javasolnám a kérdés elnapolását az EU-választás utánra 2019-re.
pesti051
2018. május 01. 10:35
nekik, mint haszonnal, megbuktatják...
venin
2018. április 30. 17:59
Száradjon beléd a geci te undorító 168 órás féreg .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!