Magyarország, ahol egy Orbán Viktor által aláírt papír a levágott lófej

2016. október 15. 09:18

Régóta lehetett érezni, hogy még nagyobb turbóba kapcsol az ellenségnek nyilvánított szervezetek, emberek, újságok, a nem Fidesz-Magyarország elleni támadássorozat. Egyes hangok arról pusmogtak, a népszavazás lesz a nyitánya ennek.

2016. október 15. 09:18
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

Remake. Hiába derült már ki, hogy semmi gond nincs a Norvég Alap által támogatott szervezetekkel, hiába ellenőrizte már az Energiaklubot maga a norvég lebonyolító könyvvizsgáló cég. Ütnek.

Pár hete Német Szilárd nyilatkozta le, hogy meg kell vizsgálni a »Soros-érdekeltségű« civileket a Nemzetbiztonsági Bizottságnak. A most csütörtöki kormányinfón Lázár János beszélt arról, hogy ő is be fog számolni erről azon a Nemzetbiztonsági Bizottsági ülésen, ahol ez lesz a téma.

Értjük ugye?

Ha valakikre rászállnak a titkosszolgálatok, az adóhatóság, mindenféle állami hivatalok, akkor ott találni fognak valamit. Akkor is, ha nincs semmi. Mert találni kell.

Október másodika úgy tűnik fordulópont. Még nem látjuk pontosan, mi jön utána, de sejtésünk lehet. A kérdés, hogyan reagálunk rá, hogyan reagál a társadalom, hogyan segítünk neki mi magunk reagálni rá.

Azt a forgatókönyvet mindenki elképzelheti, ami a legrosszabb. El kéne végre képzelni a legjobbat is.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SwordFish
2016. október 16. 01:43
Az EU-ból is ki fogunk lépni és ti majd jajgattok. De szép nap lesz az Magyarországnak, bezony
Royce
2016. október 15. 21:38
mekkora trágya zsidó ez (vagy zsidó trágya?)... összedobták már neki a zsetont a "független" "újságírásra"?
gudmen
2016. október 15. 16:51
Mit nyert ma Mészáros Lőrinc? Benne van egy 70 milliárdos tenderben Észak-Magyarországon kezelheti a szennyvizet. Megvannak az első nyertesei annak a gigatendernek, amelyet a magyarországi régiókban 2020-ig egyenként 70-70 milliárd forintos keretösszegekre írtak ki.
kálmi
2016. október 15. 15:23
Mit aggódik ez a Jámbor? Ha jogszerűen és tisztességesen mint a nagy elődök, akkor miért kell beszarni? A civil népségnek meg pláne! Hisz ők hivatalos szervek meg van a kotta amiből játszhatnak.( vagy mégsem?)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!