Bátorság

2014. február 27. 08:35

A nagy rezsiháborúban a Fidesz élcsapata is csak addig rohan előre, amíg meg nem ijed saját árnyékától. A negyedik rezsicsökkentés lendülete mindenesetre megtörni látszik.

2014. február 27. 08:35
A szerk.
NOL

Van az úgy, hogy túl sok a frontvonal. A víz- és csatornadíj a szemétszállítással meg a kéménysepréssel együtt már a második rezsicsökkentésből is kimaradt, a harmadikban meg szóba sem került. De az idén a távhő ára sem mérséklődik már olyan mértékben, mint a villanyé vagy a gázé.

Az önkormányzati tulajdonú szolgáltatókkal kíméletesen bánik a kormány a háborúban: a távhőcégeknek suttyomban vissza is csorgatják azt, amit nagy dérrel-dúrral elvesznek tőlük. Ezek után nem érdemes túlságosan meglepődni azon, hogy az alapdíjak eltörlésével sem kapkodnak. Ilyen ugyanis főképp a távhőszámlában van. A multiknak már szinte mindegy, hol vágják meg őket újabb pár milliárdocskával. Az önkormányzati cégeknek viszont nem. A hétfőn bejelentett törlésből ezért lett szerdára vizsgálat meg fogyasztóvédelmi eszköz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
várúr
2014. február 27. 20:25
Az alapdíjak eltörléséről épp tegnap született kormányhatározat. Lassul, vénül a Népszabóság. Többek közt ennek lesz köszönhető a méretes zakó.
puszika
2014. február 27. 14:56
T.Szerk! Olvassátok "Nomine"kommentelő társunkat! Azután húzzatok el a sunyiba!!!!
1120
2014. február 27. 14:52
"A negyedik rezsicsökkentés lendülete mindenesetre megtörni látszik." Ja... "A 2. Ukrán Front lendülete megtörni látszik." (Német nagyköveti jelentés 1944. december 15-én.) XD
qccqccqcc
2014. február 27. 09:43
Megtörni, ja:-) Az ismeretségi körömben vérkomcsi öreg ember fogcsikorgatva, de elismeri,a Fideszre szavaz, mert neki, a gyerekeink és a pályakezdő unokájának elég szép summa agy megmarad, a hót liberális, 3 gyerekes pedig, aki utálja a fideszt mint as zart közölte, hogy nem fog havi 90 ezret kibaszni az ablakon, amit családi adókezvezményként most kap. Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!