Rendkívüli!

Breaking: meglőtték Robert Ficót

Robert C. Castel és Bendarzsevszkij Anton május 10-én Budapesten!

2024. május 10. 10:35

Csatlakozzon Ön is a Mandiner országjáró roadshow-jához, találkozzunk május 10-én budapesti beszélgetésünkön!

2024. május 10. 10:35
null

2024. májusában országjáró roadshow-ra indul a Mandiner! A hét állomásos esemény harmadik megállója nem más, mint Budapest lesz, ahol közönség előtt, Robert C. Castel és Bendarzsevszkij Anton élő podcast-felvételére kerül sor. A beszélgetés során az alábbi kérdéseket is érintik Pócza István műsorvezetésével: Mi lesz Ukrajnával? Újabb háború lesz a Közel-Keleten? Téma: Európa a geopolitikai versengés korszakában.

Időpont: 2024.05.10. péntek 17:30

Helyszín: Scruton V.P. – 1053 Budapest, Veres Pálné u. 12.

Amennyiben Ön is részt venne az eseményen a közönség részeseként, élőben meghallgatná, akár kérdezne is, regisztráljon most az alábbi linken: https://forms.gle/Env1wzspozZ1kuHv7

Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt, regisztráljon és jöjjön el Ön is!

A jelentkezés és a beszélgetésen való részvétel az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges, a férőhelyek száma korlátozott! Az esemény korlátozottan sajtónyilvános. Az eseményen való részvétel a sajtó számára is regisztrációhoz között. A tartalom írásos publikálása a Mandinerrel való egyeztetésre szorul, videófelvétel nem lehetséges. Kapcsolatfelvétel: [email protected] 

A résztvevők megjelenésükkel hozzájárulnak, hogy kép-, illetve hangfelvétel készül róluk, melyet a Mandiner saját felületein felhasznál. A podcastet a Mandiner YouTube-csatornáján lehet a későbbiekben visszanézni.

A változtatás jogát fenntartjuk.

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. május 10. 11:36
Egyiknek a palesztin, másiknak az ukrán fronton van a helye! Ez lenne a helyes (a végső) megoldás, hogy végre megszabaduljunk ezektől az ön és ki tudja kik által jelölt "szak(g)értőktől. A frontot megjárt idősek szerint a golyó megérzi a félelem szagát az emberen és nem kegyelmez.
dupree
2024. május 09. 21:35
Bendarzsevszkijt inkább a telexlatex és a hvgre kéne átvenni. Köze nincs az ukrán orosz valódi történésekhez.
zsocc44
2024. május 09. 20:49
Említettek előttem is, de Anton inkább maradjon otthon. A térképet sem ismeri, a haditechnika magas neki, szóval nagyanyám jobban ért hozzá
Dunhill67
2024. május 09. 20:15
és mi lesz...bunyó?...mert azt megnézném:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!