„Bátran harcoltak, és elpusztultak” – Ukrán katonák holttestével teli koporsókat mutatott be a Wagner-csoport vezére (VIDEÓ)

2023. március 04. 15:19

Jevgenyij Prigozsin méltó ellenfélként jellemezte az ukrán hadsereget.

2023. március 04. 15:19
null

Az oroszországi Wagner-zsoldoscsoport alapítója által közzétett videóban állítólag ukrán katonák holttesteit tartalmazó koporsók láthatók – számolt be a Sky News.

Újabb szállítmányt küldünk haza az ukrán hadsereg harcosaiból. Bátran harcoltak, és elpusztultak. Ezért egy teherautó hazaviszi őket a szülőföldjükre” 

– mondta a videóban Prigozsin teljes katonai felszerelésbe öltözve. A videón egyenruhás férfiak fakoporsókat szögeznek össze és rakodnak fel egy teherautóra, miközben a háttérben robbanások hallatszanak. Prigozsin, akinek a hadserege vezeti a hónapok óta tartó Bakhmut elleni támadást, többször is méltó ellenfélként méltatta az ukrán hadsereget.

Nyitókép: Twitter 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mireisz Csilla
2023. március 05. 07:18
Minden elhunyt katonának kijár a tisztelet. Mindegy melyik oldalon hal meg. A kérdés inkább csak az, hogy megéri-e az életüket adni, egy őrült öldöklésben, és a nagy nyugat vajon fogja-e vállalni a felelősséget az értelmetlen áldozatokért, amit a fegyverszállításaival, a tapsikolásaival, elmebeteg elveikekkel okoztak?
krampus
2023. március 05. 00:59
Kesz pusztulat! Jo hogy nem tette hozza, hogy ti rhakoshok!
Igenpersze
2023. március 05. 00:18
Mire ellentamadasba lendulnenek, nem lesz egy szazad amit ki tudnak allitani.
12335
2023. március 04. 23:36
blackrock és a vanguard hősi halottai. Köszönik a befektetők az áldozatot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!