Az Energiaklub szerint nincs szükség Paks II-re

2015. január 21. 11:07

Az Energiaklub szerint meg lehetne oldani Magyarország energiaellátását a Paksi Atomerőmű bővítése nélkül.

2015. január 21. 11:07

Az Energiaklub modellje szerint lehetséges lenne a jövőben Magyarország energiaellátása a paksi bővítés nélkül. Ámon Ada, a szervezet igazgatója szerint nincs szükség egy ilyen „megaberuházásra”, amely hosszú távon növeli az energiához köthető társadalmi költségeket.

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
grad
2015. január 22. 09:07
Ez a nő segghülye! De tényleg! Mazohista módon megnéztem, hogy mit fog mondani. Semmi konkrétum, csak számok nélküli okoskodás. Az egyik legjobb az volt, hogy az alternatív energia mellett azzal érvel, hogy ezt a magánemberek saját pénzből állít(hat)ják elő, míg az állami (Paks) beruházást az adófizetők fizetik. Mert az adófizető az nem magánember, ugye?! Summa summarum Pakssal az a legnagyobb baj, hogy nem azok építik meg, akik amúgy az egészet elindították (Feri és bandája)
august
2015. január 22. 06:40
"Az Energiaklub modellje szerint lehetséges lenne a jövőben Magyarország energiaellátása a paksi bővítés nélkül." --------- Az energiaklub modellje sok egyéb mellett tartalmazza az előrehaladt kutatásokat a petróleummal is működtethető internetről. :)
balbako_
2015. január 22. 06:11
Inkább az Energiaklubra nincs szükség. Lapozzunk.
antioxi
2015. január 21. 21:42
"...meg lehetne oldani Magyarország energiaellátását a Paksi Atomerőmű bővítése nélkül" Hogyan?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!