Ellenzék: mit is jelent ez ma?

2023. augusztus 31. 07:28

2023. augusztus 31. 07:28
Lánczi András
Lánczi András

Egyetlen dolgot jelent ma az ellenzékiség: ki gyűlöli jobban Orbán Viktort. Nincs itt már ellenzék, kizárólag egy szempont van, ki az, aki elfogadja a miniszterelnök politikáját, és ki az, aki nem. Aki nem, abban vannak árnyalatok a durva, primitív és a majdnem együttműködő álláspontok között. Nincs itt már semmilyen politikai munka, ki emlékszik már arra, hogy politikai programot írjon, egyáltalán megfogalmazza, mit is tekint politikája lényegének, és főként miért; hogyan néz ki a világ, amelyben egy magyarországnyi hatalmat akarnak megszerezni; mitől magyar politikusok ők, akik egyébként valamilyen globális elvárást fogalmaznak meg, már amikor állítást sikerül kicsikarni belőlük. Azzal, hogy Orbán Viktor globális szinten politizál, a hazai ellenzékszerűség nem képes lépést tartani.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. szeptember 01. 08:00
Van-e különbség Béri Balogh Ádám és llnnhegyi véleménye között,ez ügyben? Bingó! Nincs! 100% egyezés!
llnnhegyi
2023. szeptember 01. 07:57
Egy példát bemutatok,hogy mit jelent az én országos tapasztalatom alapján: Gyurcsány Ondó Ferenc felülteti feleségét Dobrev Klárát minden reggel egy fostalicskára és tologatja egésznap! Mindezt tajtrészegen teszi.
istvanpeter
2023. augusztus 31. 13:52
Akkó meg minek hozzátok ide, vigyétek az előfizetőkhöz!
Béri Balogh Ádám
2023. augusztus 31. 07:50
Ma az ellenzékiség csupán a "mindenszarizmus" hirdetése az alantas emberi érzelmek felkorbácsolása és a politizálás látszatának fenntartása érdekében. Nem több. Persze néhányan jól megélnek ebből is....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!