Varázslat: Magyar Péter addig nézett egy rendőrt, míg az titkosszolgává változott

2024. május 08. 20:07

Szerdán kiderült: a baloldal új messiása egy rádiót internetblokkolónak, egy rendőrt pedig titkosszolgának nézhetett.

2024. május 08. 20:07

Nyitókép: AFP/Kisbenedek Attila

 

Ahogy azt a Mandiner korábban megírta Magyar Péter egyik rendezvényén, valószínűleg a hálózat leterheltsége miatt elment az internet és a térerő, a baloldali képviselő közösségi oldalán megosztott bejegyzéséből kiderült, hogy ő rögtön a „titkosszoláglatot” sejtette, az egyébként teljesen hétköznapi jelenség mögött. Azonban a rendőrség szerint egy rádiót nézhetett internetblokkolónak a baloldali politikus.

Ezt is ajánljuk a témában

Rátett egy lapáttal: Magyar titkosszolgának nézett egy rendőrt

A közösségi oldalán egy internetblokkolónak nézett rádió miatt Pintér Sándort és Rogán Antalt is felszólító politikusnak a rendőrség segített tisztázni a police.hu-n azt is, hogy akit Magyar Péter „titkosszolgának” nézett, 

valójában éppen a tüntetést biztosító civilruhás rendőr volt. 

Emlékezetes: ahogy korábban írtunk róla, a baloldali politikus feltűnően ügyel a „biztonságára”, hiszen drága autókkal és csúcstechnológiával felszervelve védik és ha úgy hozza a helyzet, akár egy egész vasúti kocsit lezárnak a kedvéért. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­­I­­­g­­­a­­­z­­i n­­i­m­f­­­o­m­­­á­­n­i­á­­­k­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
Valodi
2024. május 09. 19:36
rocktoberi-2 03:53 "Csak attól fél, hogy a Tóni felvásárolja előle az összes papírt." - höhöhö ... kinek kell papír? A FŐD, öcsém, a FŐD az érték! (Tiborcz István) „ … 2024 elején megvásárolta addigi olasz tulajdonosától a kifejezetten jó pénzügyi pozícióban lévő Drawa Mezőgazdasági és Erdőgazdálkodási Kft.-t, amely az agráriumban szinte mindennel foglalkozik. Ötezer hektáros földterület Somogyországban, faipari és raklapgyártó üzem, sőt még egy Széchenyi-kastély is jár a 2022 végén ötmilliárd forintos saját tőkéjű, csaknem hárommilliárdos árbevétel mellett bő félmilliárdos nyereséget hozó vállalkozással. Hogy mennyibe fájt a bevásárlás, az persze üzleti titok, mint ahogyan az is, hogy mennyi állami tőke segítette az akvizíciót.”
Valodi
2024. május 09. 19:30
kobi40 12:11 "Hogy tudott egy ilyen tevepata szájú, kacsasegg fejű, vizicsikó vállú, göthös, csápos-tápos idiótába beleszeretni?!" - höhöhö .... hacsak nem így: (Várkonyi Andrea a könyvben abba is betekintést enged, hogyan telnek a napjaik Mészáros Lőrinccel.) „Korábban soha senkivel nem tudtam összeölelkezve aludni, még egy délutáni szunyókálás erejéig sem. (...) Sokáig azt hittem, csak a romantikus filmekben létezik, hogy két ember egymás karjában szenderedik el, de most, amióta megtaláltam a páromat, meglepődve figyeltem fel rá, hogy csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom” – árulta el Várkonyi." Bizony én is, ha bevettem a délutáni Rogán-propagandámat!
istvanpeter
2024. május 09. 16:34
Spermatörmelék!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!