Németh Szilárd: A háborúpárti baloldal nem szavazta meg a Magyar Honvédség megerősítését célzó törvényt (VIDEÓ)

2024. április 30. 17:40

Németh Szilárd azt is elmondta, hogy hatalmas a tét: béke vagy háború.

2024. április 30. 17:40

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Németh Szilárd Fidesz-alelnök is ellátogatott Borbély Ádám zuglói polgármesterjelölt standjához az Örs vezér térre, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy június 9-én „létfontosságú önkormányzati és európai parlamenti választás” lesz.

A közzétett videón Németh Szilárd azt is elmondta, hogy hatalmas a tét: a béke és háború között kell dönteni. 

Azonban a békéhez erőre is szükség van”– emelte ki a Fidesz-alelnök. Németh Szilárd hozzátette, hogy épp a Parlamentből érkezett, ahol elfogadták a Magyar Honvédség megerősítését célzó törvényt. 

Azonban ezt az egyébként háborúpárti és brüsszeli, washingtoni érdekeket mindig gátlástalanul kiszolgáló baloldal nem szavazta meg 

– hangsúlyozta.

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. május 02. 09:42
BALOLDAL=SZAROLDAL=SZAREMBEREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
contractor-2
2024. április 30. 21:13
Nem úgy tűnik, hogy nagyon kapkodnának a honvédség megerősítésén, olyan komótosan történik minden. Jött egy pár Airbus közepes helikopter, Lynx és Leopárd a múlt évben mutatóba, aztán meg a nagy semmi. Kitört a világbéke.
Tommaso
2024. április 30. 20:26
Orbán Viktor kiemelte: "borotvaélen táncol a világ; a béke és egy mindent elpusztító háború határán van az emberiség. Mi, magyarok két világháború árán tanultuk meg, hogy a magyar jobboldal minden háborúba belerángatja az országot, és igy most az agresszor, területrabló, minket is gyarmatositani akaró Orosz Birodalom mellé állunk, és a Pax Russ-t támogatjuk. Nem érdekel a népek szabadsága és sziuverenitása, ha nem a magyar népről van szó..."
bodrigyuri
2024. április 30. 19:43
Pacalgeci szdszes
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!