Deutsch Tamás: „Egyszer és mindenkorra elég volt a dollárbaloldal Magyarországgal szembeni áskálódásaiból” (VIDEÓ)

2024. április 24. 13:58

„Szégyelljék magukat, úgy ahogy vannak” – fogalmazott a fideszes politikus.

2024. április 24. 13:58

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Egyszer és mindenkorra elég volt a dollárbaloldal Magyarországgal szembeni áskálódásaiból, június 9-én el kell zavarni a háborúpárti és korrupt brüsszeli bürokratákkal együtt a hazájukat folyamatosan hátba támadó háborúpárti dollárbaloldalt is – jelentette ki Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának vezetője a közösségi oldalára feltöltött videoüzenetében szerdán.

A dollárbaloldal már megint támadást indított

Deutsch Tamás arra hívta fel a figyelmet, hogy a dollárbaloldal már megint támadást indított Magyarország ellen az Európai Parlamentben. Az uniós parlament strasbourgi épületében rögzített videoüzenetben a fideszes politikus hangsúlyozta:

a dollárbaloldal el akarja venni a magyarok pénzét. Azt akarják, hogy a magyarok ne kapják meg a jog szerint Magyarországnak járó uniós forrásokat.

Azt akarják, hogy a tanárok veszítsék el a béremelésüket. Azt akarják, hogy Brüsszel újabb és újabb politikai zsaroló eljárásokat indítson a magyarok ellen, és újabb szankciókat követelnek Magyarországgal szemben – mondta.

Teljesen világos, hogy azért támadja a dollárbaloldal európai elvtársaival közösen Magyarországot, mert mi magyarok a béke pártján állunk,

mert meg akarjuk védeni a szabadságunkat, a nemzeti szuverenitásunkat. Mert a magyarok elutasítják az illegális migrációt és nem engedjük be a genderaktivistákat az iskoláinkba. De akármekkora nyomást is helyeznek ránk, Magyarország békéjét és biztonságát továbbra is meg fogjuk védeni” – fogalmazott.

Egyszer és mindenkorra elég volt a dollárbaloldal Magyarországgal szembeni áskálódásaiból. Szégyelljék magukat, úgy ahogy vannak.

Június 9-én el kell zavarni a háborúpárti és korrupt brüsszeli bürokratákat és el kell zavarni a hazájukat folyamatosan hátba támadó háborúpárti dollárbaloldalt is! Brüsszelben változás kell” – tette hozzá videoüzenetében Deutsch Tamás.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:14
🍓 ️ ­­A­ ­d­ö­­­g­ö­­­s­­­ ­l­­­á­n­­­y­o­k­­ ­­v­­­á­­r­­n­­a­­­k­­­ ­­­r­á­­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­𝗡
Lajoss
2024. április 25. 17:22
Fürtomi,újra egy hitvány pártállamban élünk, ami nem EU-konform….🤷‍♂️
alexandrosz-2
2024. április 25. 11:29
A zabigyerekgyáros, kábszeres tompika nem magyar. Egy cigány zsidó. Csak rá kell nézni a szétkábszerezett mocskos pofájára. Nem mellesleg az egész zsideszes bagázs csak egy pofozóbábú, amibe bárki szabadon, következmények nélkül rúghat bele. Hetente alázzák őket porba. Szart se érnek, se ott, se máshol.
Patika
2024. április 24. 16:02
Igazad van Tompika! Küldök egy ásót. Ásd alá vele magad. (akkor oda kerülsz ahová való vagy)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!