Magyar Péter nem bír magával: Ad absurdum akár még én is lehetnék főpolgármester-jelölt

2024. március 28. 17:54

A kapcsolati erőszakot továbbra is tagadja, a fehér ingjeit pedig továbbra is Londonban veszi, marketingesek tanácsolták, hogy ilyet hordjon. Nagyinterjú a Magyar Narancsban.

2024. március 28. 17:54
Magyar Péter

Nyitókép: képernyőfotó/YouTube/ATV

Folytatódik a balliberális médiahadjárat, ezúttal

a Magyar Narancs címlapján találta magát Magyar Péter.

A politikusnak állt, az elmúlt években számos állami cég felügyelőbizottságában és a Diákhitel Központ Zrt. élén is megfordult Magyar hosszú interjút is adott a lapnak.

Ebben egyebek mellett felveti, ha lesz ideje a közéleti tevékenység mellett a privát szférára is koncentrálni, majd bebizonyítja, hogy „nekem azért jó a CV-m”. Vagy ha nem kerül börtönbe.

Az ügyészségre leadott hangfelvétel, illetve egykori felesége, Varga Judit megrázó interjúja előtt készült cikkben egyebek mellett megerősíti, részben az egykori feleségével szembeni állítólagos méltatlanságok miatt fordított hátat a NER-nek, ám beszél arról is: „Nyilván korábban is terveztem ezt, de ha a volt feleségem EP-listavezető lett volna, akkor nem akartam volna neki ártani.”

Ezt is ajánljuk a témában

Vagyis noha korábban a családja és ex-neje védelméről értekezett, most már ezek szerint ő maga is elismeri, árt Varga Juditnak

– aki nem mellesleg több posztban, majd azóta egy hosszabb interjúban számolt be arról, mennyit ártott neki házasságuk idején is.

Magyar szerint azonban volt felesége nem mond igazat, mert zsarolják, vagy „ajánlanak valamit”. Egyébként a kapcsolati erőszak kérdésével ő már nem akar foglalkozni.

Az önkormányzati választás kapcsán lehetséges ellenzéki együttműködésről ezt mondta:

„Többen is kerestek, de nem tárgyaltam senkivel,

ad absurdum akár még én is lehetnék főpolgármester-jelölt.”

A kérdésre pedig, hány ugyanolyan fehér inge van, így válaszolt:

„Négy ingem volt, de Londonban voltam a gyerekekkel és vettem még négyet, mert úgy érzem, hozzá tartozik a brandhez. (...)

már ezt fogom hordani, mert azt mondták marketingesek, maradjon, ez van már beégve.”

 

Összesen 296 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:16
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­ö­­g­­ö­s­­­ ­­­l­á­­­n­­y­o­­k­­­ ­­v­­­á­r­n­a­k­­ ­­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
Infidel
2024. március 29. 09:41
Na, ha már London-ba mentél inget vásárolni akkor kened-vágod az angolt. “ King for a day…Fool for a Lifetime” csak kóstolgasd pöcsfej.
Syr Wullam
2024. március 29. 09:40
"ez van már beégve" Igaz. 😁😁😁
paracelsus-2
2024. március 29. 03:48
Petike, te már csak szemét lehetsz a szemétdombon. Már a bolsi férgek is kihátrálnak mögüled, a ferencvárosi rém már megszólalt. És szerinted Dezső elvtárs kiket szolgált, mikor szivárogtatott, te ostobba fasz? Nem a Fidesz, hanem Dobrev, a bolgár tehén adta ki rád a kilövési parancsot. Szavazatféltés, nem tetszik nekik, hogy tőlük vennél el szavazatokat. Esélytelen vagy, húgyagyú. Egybites balos trógerek vonyítanak még egy ideig a lábaidnál, de neked meszeltek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!