Ömlött a gázolaj a kocsiból, miközben haladt – nem lett jó vége

2024. január 18. 10:24

A sofőr nem gondolta, hogy folyik az üzemanyaga, pedig az autó jelezte, hogy valami nincs rendben.

2024. január 18. 10:24

Műszaki hiba miatt folyt el egy kisteherautó üzemanyaga menet közben Doboz és Gyula térségében – írja a police.hu. A furgon sofőrje ellen eljárást indított a rendőrség, mert a gázolajjal szennyeződött úton két jármű is megcsúszott, és összetört.

A rendőrség beszámolója szerint a baleset azért történt, mert az útra olaj került, és nagyobb felületen szét is terjedt az esőzés miatt. Nem sokkal az első eset után újabb balesetről érkezett bejelentés. Ezúttal Gyulán, a Béke sugárúton csúszott meg egy autó, amiben szintén anyagi kár keletkezett.

A furgon sofőrje – amelyből a gázolaj elfolyt – elmondta, hogy a kocsi menet közben jelzett ugyan hibát, de nem gondolta, hogy folyik a gázolaj. Mint a police.hu írja, a sofőr a KRESZ előírásai ellenére nem győződött meg arról, hogy a műszaki hiba okozott-e szennyeződést az úton. A Gyulai Rendőrkapitányság ezért szabálysértési eljárást indított ellene.

Nyitókép: police.hu

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
stones1963
2024. január 18. 11:04
A 20 éves benzinesek pedi****szt******k a levegőt....!
GrumpyGerald
2024. január 18. 10:58
A dízelek úgy szennyeznek, ahogy csak a csövön kifér!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!