Ezek lesznek az új nemzeti konzultáció gazdasági témájú kérdései

2023. október 31. 16:13

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő nyomán mutatjuk mi is, miben kéri ki a kormány a véleményünket.

2023. október 31. 16:13

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő arról beszélt Magyarország Kormánya Facebook-oldalán, hogy az új nemzeti konzultációban három olyan gazdasági témájú kérdés is lesz, amelyekben „Brüsszel megtámadta Magyarországot, és ránk akarja kényszeríteni a saját akaratát”.

Ezek olyan kérdések, amelyek jelentősen meghatározzák a magyar gazdaságot és a magyar családok mindennapjait is. 

„Brüsszel ugyanis azt akarja elérni, hogy eltöröljük a rezsicsökkentést, a kamatstopot és az extraprofitadót”

 – jelentette ki a kormányszóvivő.

Majd arra hívta fel a figyelmet, hogy azt a rezsicsökkentést akarják eltörölni, melynek köszönhetően Magyarországon a legalacsonyabb a lakossági gáz és áram ára, havonta átlagosan 181 ezer forinttal csökkenti a családok energiaszámláit.

Szentkirályi Alexandra a videó végén hangsúlyozta, hogy hamarosan érkezik a nemzeti konzultáció, ahol mindenki elmondhatja a véleményét a mostani brüsszeli vezetés politikájáról.

A vonatkozó felvételt alább tekinthetik meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altercat1
2023. november 01. 05:58
Látom, a libbant kórus megint bőg... Egyik viszi a szólamot, kettő alátercel. Hogy minek ez a zizé... Nemisigaz a gáz... Menjetek ki a holland gáztőzsdére, ottan elmondhatjátok: - Szívd fel begyem a gázt! Probléma megoldva. Ha nem sikerül, az pech... Putyin véres gáza pedig ne kelljen! Gyerünk elzárni a gázcsapot! Villany dettó, véres uránbúú van...
Tommaso
2023. október 31. 18:46
Az, hogy az előző Nemzeti Inzultációt 1,4 millióan töltötték ki, egy, a FIDESZ által közölt, de senki által nem ellenőrzött adat. Bármekkora számot benyöghetnek. Annyit mondanak, amennyi az aktuális politikai érdeküknek megfelel. Most 1,5 millióan fogják kitölteni, mert mutatni kell némi növekedést. Ha már a gazdaság, az életminőség, és a reálbér nem növexik.
bagira002
2023. október 31. 18:30
Konzultációkat postázzák utcán látsz háztól házig idegesen futkosókat azok levélládákat feltörik küldeményeket kiszedik . Postások közül sok a Gyurcsány klán szimpatizáns . Levélláda körül settenkedőket figyelje tömbházaknál .
bagira002
2023. október 31. 18:22
Internetre is szavazást , az a terrorista támogató guruló dollárosok kezébe nem jut.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!