Nyolcszáz lakásban nincs fűtés Szombathelyen

2013. december 25. 10:55

Nyolcszáz lakás marad távhőszolgáltatás nélkül egy vezeték meghibásodása miatt szerdán Szombathelyen, az Oladi lakótelepen - közölte a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

2013. december 25. 10:55

Balogh Nikoletta elmondta: lakosságvédelmi intézkedésekre nincs szükség, a katasztrófavédelem folyamatos kapcsolatot tart fent a szolgáltatóval.

A szolgáltató a kilyukadt vezetéket a lehető legrövidebb időn belül –  legkésőbb szerda estig – kijavítja, ezt követően helyreáll a szolgáltatás az érintett területen.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tetigi
2013. december 25. 15:52
Azt viszont tényleg nem tudom, ki lehetett az az öt perverz barom (az itteni potenciális 35-ből), aki lájkolta ezt a hírt!
kaktuszvirág
2013. december 25. 14:05
Aki még nem járt egy olyan erőmű közelében sem,amelyből a meleg víz ellátás és a távfűtés történik az ne akarjon ítéletet mondani egy üzemzavarról.Jómagam 15 évig dolgoztam egy erőmű forróvíz üzemében kazángépész beosztásban és nyugodtan ki merem jelenteni,hogy az ilyen jellegű üzemzavarok évente 3-4 alkalommal előfordulnak,csak nyáron a kutya sem veszi észre,legföljebb azt,hogy este 2 napig hideg vízben lehet fürödni.Ebből politikai témát csinálni blődség.
ballada
2013. december 25. 13:45
Kanadában több százezren maradtak áram nélkül karácsonyra,,,,kádár idejében is nem ritka volt az áram kimaradás ,vihar volt az biztos a szerelők egész éjjel dolgoztak,sőt sokszor a trafókba belecsapott a villám ,égtek .
geraz51
2013. december 25. 13:11
És?Amerikában 300000 lakésban nincs villany.A Czeglédy nevezetű tetű majd kijavítja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!