Új energiaügyi államtitkár: Megyünk tovább a megkezdett úton

2012. január 31. 10:41

Átvette kinevezési okmányát és ünnepélyesen letette az esküt kedden az NFM új államtitkára, a lemondott Bencsik Jánost váltó Kovács Pál.

2012. január 31. 10:41

Átvette kinevezési okmányát Schmitt Pál köztársasági elnöktől és ünnepélyesen letette az esküt kedden a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) új államtitkára, Kovács Pál. A február elsején  hivatalba lépő államtitkár Bencsik Jánost váltja a klíma- és energiaügyekért felelős államtitkári poszton. Az MTI kérdésére Kovács Pál közölte: nem lesz lényeges változás az energiapolitikában, „megyünk tovább a megkezdett úton”.

Kovács Pál 2010 óta az NFM energiaügyekért felelős helyettes államtitkára volt, korábban dolgozott a Paksi Atomerőműben. Évekig atomenergetikai szakértőként tevékenykedett a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet, az OECD atomenergiával foglalkozó ügynökségénél, majd 2009-től a szaktárca energiagazdálkodási és szabályozási főosztályán dolgozott.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lionheart
2012. január 31. 13:16
Nagyon orulunk. szoval ezek utan sem fogjak kihasznalni a hatalmas geotermikus-energia keszleteket Magyarorszagon, gatoljak a szelturbinak epeiteset. Mindezt a MOL lobbijanak koszonhetoen. Gratulalok, es a jovo magyar nemzedekek neveben koszonjuk szepen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!